DOÇ. DR. SİNEM SALAR’DAN KİTAP TAKDİMİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sinem Salar, Prof. Dr. Hülya Kayıhan ile birlikte editörlüğünü yaptığı kitabı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti.

Salar’ın editörleri arasında yer aldığı "Afetlerde Ergoterapi Yaklaşımları” adlı yeni kitabı Hipokrat Yayınlarından yayımlandı.

Salar, kitap ile ilgili bilgi vererek “Bu kitabın, WFOT “Ergoterapi Eğitimi için Minimum Standartlar” belgesinde eğitim programı amaçları arasında yer alan “afetlere hazırlıklı olma ve iyileşme” konusunda öğrencilere ve kliniklerde/toplum temelli rehabilitasyon programlarında görev alan ergoterapistlere kaynak sağlayacağını ümit ediyoruz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi akademisyenlerinin sağlık alanında önemli çalışmalar ortaya koyduğunu ifade ederek, bu kitabın alanına değerli katkılar sunacağına inandığını söyledi. Rektör Tabakoğlu, Salar’a çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 260 kez okundu.