GENÇ KIZILAY EDİRNE GÖNÜLLÜLERİ, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE MORAL ÇORBASI SUNDU

Vize haftasında öğrencilerin stresini hafifletmek amacıyla harekete geçen Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri, 4 gün boyunca Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

Gönüllüler, öğrencilere sıcak çorba ikram ederek moral vermeyi amaçladı. Vize sınavları öncesinde öğrencilerin yoğun tempoda çalıştığı bu dönemde, gönüllülerin bu anlamlı jesti öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Genç Kızılay Edirne Gönüllüleri, çorba dağıtımıyla birlikte öğrencilerin sadece karınlarını değil, kalplerini de ısıtmak istediklerini belirterek, bu tarz etkinliklerin toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirdiği ifade ettiler.

Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 187 kez okundu.