MISSOURI-KANSAS ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKAN YARDIMCISI JEREMY SLAGOSKI’DEN ZİYARET

Missouri-Kansas Şehir Üniversitesi Uygulamalı Dil Enstitüsü Direktörü ve Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Jeremy Slagoski, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

Trakya Üniversitesi yöneticileri ve temsilcileri ile daha önce online olarak gerçekleştirdikleri toplantıda görüşülen hususları yüz yüze görüşerek detaylandırmak ve ilgili bölümlere ziyaret gerçekleştirmek üzere Üniversitemize gelen Slagoski’ye Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne ve Trakya Üniversitesi’ni tanıtan bir sunum yaptı.

Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata, Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Emre Güvendir ve Doç. Dr. Kutay Uzun, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve UNESCO Eğitim Kalitesi ve Dijital Dönüşüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erdem Demiröz, Eczacılık Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Doğan Ergin ve Dr. Öğretim Üyesi Serap Yılmaz Özgüven, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Habibe Yılmaz ve Öğr. Gör. Nurgül Sarsılmaz, Öğr. Gör. İlkay Nuhtu Kaleli ve Öğr. Gör. Özay Ak katıldı.

Jeremy Slagoski, ilk etapta Tıp Fakültesi ve Eczacılık Fakültesinde görevli akademisyenler arasında bir iş birliği yapmayı dilediklerini ifade ederek, ilerleyen zamanlarda öğrenci hareketliliğini de gerçekleştirmeyi istediklerini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise Missouri-Kansas Şehir Üniversitesi ile iş birliği yapacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti.

Program, öncelikli iş birliği yapılması planlanan Eczacılık Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Tıp Fakültesinde yapılan görüşmeler ve ardından Üniversitemiz Karaağaç Yerleşkesindeki müzelerin gezilmesi ile son buldu.


Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 169 kez okundu.