TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN KARADAĞ BAŞ MÜFTÜSÜ RİFAT FEYZİÇ’E ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Enes Turbic ve Öğr. Gör. Nurgül Sarsılmaz’dan oluşan Trakya Üniversitesi heyeti Karadağ Baş Müftüsü Rifat Feyziç’i ziyaret etti. 

Toplantıda, Karadağ ve Türkiye arasındaki ilişkilerin yanı sıra Trakya Üniversitesi'nin Balkanlar'daki vizyonu ve Balkan Üniversiteler Birliği’nin gerçekleştirdiği faaliyetler ele alındı. Bu çerçevede, Trakya Üniversitesi'nin Balkanlar'da yapabileceği katkılar ve gelecekteki iş birlikleri üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Rektör Tabakoğlu, "Üniversitemizi her fırsatta ziyaret eden ve davetlerimizi çevirmeyen sevgili dostum Rifat Feyziç’i ziyaret etmekten çok mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Trakya Üniversitesi olarak, Karadağ’daki kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karadağ Baş Müftüsü Rifat Feyziç, Trakya Üniversitesinin çalışmalarını takdirler takip ettiğini ifade ederek, nazik ziyaretlerin ötürü başta Trakya Üniversitesi heyetine teşekkür etti.

Bu içerik 06.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 237 kez okundu.