TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN KARADAĞ BÜYÜKELÇİSİ BARIŞ KALKAVAN’A ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu Karadağ Büyükelçisi Barış Kalkavan’ı ziyaret etti.  

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Üniversitesinin 50. yıldönümü etkinliklerine katılmak için Karadağ’a geldiklerini ifade ederek, Kalkavan’a Trakya Üniversitesinin Balkanlar vizyonu ve Balkan Üniversiteler Birliği hakkında bilgiler verdi. Karadağ ve Türkiye arasındaki ilişkiler ve Trakya Üniversitesinin Karadağ'daki kurumlarla olan iş birliklerinin ele alındığı görüşmede, geleceğe yönelik iş birlikleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ’la mevcut ilişkilerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ilişkilerin daha da artması ve güçlenmesi yönünde bir arzularının olduğunu söyledi ve vermiş oldukları desteklerden ötürü Büyükelçi Kalkavan’a teşekkür etti.

Karadağ Büyükelçisi Barış Kalkavan ise Trakya Üniversitesinin bölgenin önemli bir aktörü olduğunu belirterek, eğitim başta olmak üzere çeşitli alanlarda Trakya Üniversitesi ile ikili ilişkilerin geliştirilmesi için ellerinden gelen desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Karadağ Büyükelçisi Barış Kalkavan, destek ve iş birliğinin artarak devam edeceğini vurgulayarak, nazik ziyaretleri için Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu'na ziyaretleri için teşekkür etti.

Bu içerik 06.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 189 kez okundu.