ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NECDET ÜNÜVAR’DAN ZİYARET

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Serdar Öztürk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin, Veteriner Fakültesinden Prof. Dr. Çağdaş Oto ve İletişim Fakültesinden Doç. Dr. Zafer Kıyan’dan oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar da yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara Üniversitesi heyetini Trakya Üniversitesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne ve Trakya Üniversitesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Trakya Üniversitesinin Balkan misyonu, Trakya Üniversiteler Birliği ve Balkan Üniversiteler Birliği çalışmaları hakkında da bilgi veren Rektör Tabakoğlu, Trakya Üniversitesinin yalnızca bir şehir üniversitesi olmadığını, bir bölge üniversitesi olduğunu vurguladı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, misafirperverliğinden dolayı Rektör Tabakoğlu’na teşekkür ederek, yeni çıkan kitabı takdim etti.

Rektörlükteki görüşmelerin ardından Rektör Tabakoğlu eşliğinde Ankara Üniversitesi heyeti Vali Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti.

Ankara Üniversitesi heyeti daha sonra Eski Camii, Sultan II. Bayezid Külliyesi Trakya Üniversitesi Sağlık Müzesi ve İmaret Müzesi, Karaağaç Yerleşkesindeki Balkan Üniversiteler Birliği Müzesi, Doğa Tarihi Müzesi, İlhan Koman Heykel ve Resim Müzesi, Milli Mücadele ve Lozan Müzesi ile Balkan Ülkeleri Üniversiteler Arası Arama Kurtarma Yarışması’nı ziyaret etti.

Bu içerik 27.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 416 kez okundu.