ARŞ. GÖR. RAHİM ŞENTÜRK DAAD YILLIK BURSU KAZANDI

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı'nda görevli Arş. Gör. Rahim Şentürk, uluslararası alanda prestijli bir başarıya imza attı. Şentürk, Almanya’daki yükseköğrenim kurumlarını temsil eden Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) tarafından yıllık bursla ödüllendirildi.
Sınırlı sayıda araştırmacıya verilen ve prestijli bir ödül olan DAAD yıllık bursu, öğretim elemanlarına akademik kariyerlerini ilerletmek ve uluslararası alanda deneyim kazanmalarını teşvik etmek amacıyla verilmektedir. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yabancı Diller Eğitimi Anabilim Dalı Alman Dili Eğitimi Bilim Dalında Prof. Dr. Handan Köksal’ın danışmanlığında doktora tez çalışmasını devam ettiren Şentürk, DAAD bursu aracılığıyla Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde Bochum-Ruhr Üniversitesi'nde Germanistik Bölümü'nde Prof. Dr. Anastasia Drackert'in danışmanlığında doktora araştırması yapma fırsatı elde etmiştir.
Öğretim elemanımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 03.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 452 kez okundu.