BALKAN GENÇLİK KOROSU TOPLULUĞU SEÇME DUYURUSU

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren “Balkan Gençlik Korosu Topluluğu”na SES ALANINDA öğrenci alınacaktır.

Seçme Tarihi ve Genel Bilgiler:

1- Seçmelere katılmak isteyen öğrencilerin en son 21 EKİM 2024 tarihine kadar isim-soyisim, öğrenim görmekte oldukları bölüm/anabilim dalı ve telefon numaralarını cansezener@trakya.edu.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

2- Seçmeler 22 EKİM 2024 SALI günü Saat:18.00’de Eğitim Fakültesi İSMAİL HAKKI TONGUÇ YERLEŞKESİ MÜZİK BÖLÜMÜ M2 salonunda yapılacaktır.

3- Adaylar kendi seçecekleri bir parça ile hazırlanarak seçmelere katılabilir.

4- Adayların yanlarında nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliklerini bulundurmaları gerekmektedir.

5- Koro çalışmaları okul saatleri dışında, haftada iki gün yapılacaktır. (çalışma saatleri konser ve etkinlikler öncesinde farklılık gösterebilir.)

Bu içerik 09.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 332 kez okundu.