CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK MÜZESİNDEYDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; Valiliğin düzenlediği iftar programı için gelmiş olduğu Edirne’de, Sultan II. Bayezid Külliyesi Trakya Üniversitesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Müzede gerçekleştirilen canlı yayınla bir televizyon kanalına konuk olan Cevdet Yılmaz, yayın sonrası Balkanlardan gelen kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Müzemizi teşriflerinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Muzaffer Demir, Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Prof. Dr. Mustafa Tan, Genel Sekreter Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Doç.Dr. Ali İhsan Meşe ve Müzelerden Sorumlu Rektör Danışmanı Enver Şengül tarafından karşılandı.

Habertürk Televizyonu’nun, Trakya Üniversitesi Sağlık Müzesi İmaret bölümünde gerçekleştirilen canlı yayın programına konuk olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz daha sonra Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile Balkan ülkelerinden gelen kanaat önderleri ve siyasetçilerin hazır bulunduğu toplantıya katıldı. Toplantıda bulunan Gümülcine ve İskeçe seçilmiş müftülerinin yanı sıra diğer misafirler ve protokol mensupları ülkemiz ve Edirne ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşma yaptılar.

Toplantının ardından Müzemizin Şifahane ve Medrese bölümlerini gezen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Hatipler tarafından Edirne fotoğrafı ve Türk Bayrağı’ndan oluşan hediyelerin takdim edilmesi ile ziyaret sona erdi.

Bu içerik 26.03.2025 tarihinde yayınlandı ve toplam 661 kez okundu.