CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI EDİRNE BÖLGE MÜDÜRÜ MEHMED ZAHİD TALHA ARAR'DAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Edirne Bölge Müdürü Mehmed Zahid Talha Arar, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette 27-28 Aralık tarihlerinde Trakya Üniversitesi ev sahipliğine düzenlenecek olan Trakya Kariyer Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Kariyer Fuarı’na ikinci kez ev sahipliğini yapacaklarını ve Türkiye’nin önde gelen firmalarını ağırlayacaklarını belirterek, kurumlar arası iş birliğinin önemini vurguladı. Ayrıca Rektör Prof. Erhan Tabakoğlu, Mehmed Zahid Talha Arar’a Trakya Üniversitesi hakkında bir sunum gerçekleştirerek Üniversitemizin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bu içerik 06.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 611 kez okundu.