DEKAN PROF. DR. GÖKHAN SÖNMEZLER EDİTÖRLERİ ARASINDA YER ALDIĞI KİTABI REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA TAKDİM ETTİ

Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Sönmezler, editörleri arasında yer aldığı kitabı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti.

Dekan Prof. Dr. Gökhan Sönmezler, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Prof. Dr. İsmail Orçun Gündüz ile birlikte hem editörlüğünü üstlendikleri hem de yazar olarak katkı sundukları, Literatür Yayınları’ndan çıkan “Güncel Ekonomik Sorunlar: Kamunun Ekonomide Değişen Rolü ve Altyapı” adlı kitabı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na sundu.

Dekan Prof. Dr. Gökhan Sönmezler, kitap ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu çalışmaya katılan akademisyenler ve araştırmacılar; kamunun değişen rolüne altyapı ve altyapıda yeni finansman yöntemlerine dikkat çekmeye çalıştılar. Özellikle Türkiye’de son yıllarda ulaşımdan sağlığa kadar her türden kamu yatırımının Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) ile yapılmaya çalışıldığı biliniyor. Bu çalışmada KÖİ üzerinde özellikle duruldu.” dedi.

Trakya Üniversitesi akademisyenlerinin ekonomiye dair önemli çalışmalar ortaya koyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, bu kitabın da alanına önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başarılı çalışmaları dolayısıyla başta kitabın editörlüğünü üstlenen Dekan Prof. Dr. Gökhan Sönmezler, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Prof. Dr. İsmail Orçun Gündüz olmak üzere kitaba yazıları ile katkı sunan araştırmacıları tebrik etti.

Bu içerik 15.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 431 kez okundu.