DEKAN PROF. MELİHAT TÜZÜN’DEN JAPONYA TOKYO’DA “KIRINTI ZAMANLAR” KİŞİSEL GRAVÜR SERGİSİ

Küratörlüğünü Cem Üstüner’in yaptığı, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat Tüzün’ün “Kırıntı Zamanlar/Crumb of Times” Kişisel Gravür Sergisi, Japonya Tokyo Shibuya’da, Design Festa Galeri West 1B salonunda açıldı.

“Kırıntı Zamanlar/Crumb of Times” gravür sergisinde Tüzün; yoğun iş temposu içinde ayırdığı kırıntı zamanlarda ürettiği gravür eserlerini sergilemektedir. Varoluşu sorgulayan, nostalji hissi uyandıran, kent ve doğa izleklerinin mavi, yeşil, kahve tonları ile doğanın sıcaklığını ve rüzgarın esintisini ön plana çıkaran Tüzün’ün, 30’a yakın çinko üzeri gravür teknikleri ile yapılmış eserlerinin yer aldığı sergi, 13-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Japonlar ve çeşitli ülkelerden sanatseverlerin büyük ilgisi ile karşılandı.

Bu içerik 04.06.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 138 kez okundu.