DEPREM GERÇEĞİ VE AFET YÖNETİMİNDE HEMŞİRELİK HİZMETLERİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulunda "Deprem Gerçeği ve Afet Yönetiminde Hemşirelik Hizmetleri Paneli" gerçekleştirildi.

Panelde, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Serhat Hüseyin açılış konuşması yaptı. Doç. Dr. Tülay Demiralay’ın başkanlık yaptığı birinci oturumda, Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya "Türkiye Depremselliği", Edirne İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Yüksek Harita Mühendisi Deniz Bitek ise “Edirne IRAP (İl Afet Risk Azaltma Planı)” konularında sunum yaparken; Dr. Öğr. Üyesi Gülay Yıldırım’ın moderatörlüğünü üstlendiği ikinci oturumda ise Trakya Üniversitesi Hastanesi Sivil Savunma Amiri Özcan İlgün "Afetlerde Hastanelerin Rolü" ve Özel Keşan Hastanesi Başhemşiresi F. Funda Güzel Badem “Afetlerde Acil Yardım ve Hemşirelik Hizmetleri” konularında sunum yaptılar.

Program, katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Bu içerik 24.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 143 kez okundu.