DOÇ. DR. SELMA AKOL GÖKTAŞ, KEŞAN ÇAMLICA ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selma Akol Göktaş, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından, alanında uzman bilim insanlarını ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini pekiştirme amacı ile başlatılan Bilim Söyleşileri’nin konuğu oldu.

Keşan Çamlıca Ortaokulu öğrencileri ile “Yabancı Dil Öğrenmenin Önemi ve Yabancı Dil Üzerine Kariyer Planlama” konulu bir söyleşi gerçekleştiren Akol Göktaş, kariyerini, araştırma konularını ve çalışma alanındaki yeniliklerden bahsetti. Yaklaşık 1,5 saatlik sunumun ardından soru cevap şeklinde gerçekleştirilen ve tek oturum halinde yapılan söyleşiye çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu içerik 31.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 310 kez okundu.