DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZGÜR KAYAPINAR’DAN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA KİTAP TAKDİMİ

Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kayapınar, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yürük Kayapınar ile birlikte kaleme aldıkları kitabı, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti.

Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kayapınar, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yürük Kayapınar ile yazdıkları, Paradigma Akademi Yayınlarından çıkan yeni kitapları "Geleceği İnşa Etmek, Metaverse ve Yapay Zeka ile İşletmelerde Dijital Dönüşüm” adlı kitabı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na sundu.

Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kayapınar, kitap ile ilgili yaptığı açıklamada “Günlük hayatımızın her alanına sızmış olan yapay zeka, yıllar içinde birçok olasılığı gerçekliğe dönüştürdü. Teknolojinin ivmesi, öyle bir hızla artıyor ki her yeni günün getirdiği inovasyonlar, daha dün hayalini kurduğumuz, belki de imkansız dediğimiz şeyleri bugünün olağan parçaları haline getiriyor. Otomasyon, veri analitiği, sağlık hizmetleri ve daha birçok alanda, yapay zeka; varoluşumuzun ve günlük rutinimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi.” dedi.

Trakya Üniversitesinin akademisyenlerinin önemli çalışmalara imza attığını ve bu çalışmaları çok değerli bulduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, kitabın alanına önemli katkılar sunacağını belirterek, başarılı çalışmaları dolayısıyla Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kayapınar ve Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yürük Kayapınar’ı tebrik etti.

Bu içerik 05.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 388 kez okundu.