DR. ÖĞRETİM ÜYESİ GÜLSÜM KAV, İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümü, 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında, 'Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye'de Kadın' söyleşilerinin ikincisi gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Firdevs Selvili danışmanlığındaki Panel/Söyleşi Grubu'nun düzenlediği 'Geçmişten Günümüze Kadın Mücadelesi' adlı söyleşiyi gerçekleştiren Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sözcüsü ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm KAV, kadının özel yaşam ve iş yaşamındaki varoluş mücadelesine değindi.

Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu içerik 25.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 542 kez okundu.