İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. SAFFET KÖSE’DEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu da yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’ye, Edirne ve Trakya Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Saffet Köse ise Trakya Üniversitesinin Türkiye’nin köklü üniversitelerinden birisi olduğunu ve bölgeye değer kattığını ifade ederek, misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Bu içerik 15.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 406 kez okundu.