KEŞAN HAKKI YÖRÜK SAĞLIK YÜKSEKOKULU, 2023-2024 AKADEMİK YILI ORYANTASYON PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Akademik Yılında Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokuluna yerleşen 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Yüksekokulun teşkilat yapısı, öğrenci işleri dahilinde işleyişin tanıtıldığı oryantasyon programda, Trakya Üniversitesi ve Edirne hakkında da bilgi verildi.

Yüksekokul Sekreteri Talih Erdinç’in sunumuyla başlayan oryantasyon programında, Öğrenci İşleri Sorumlusu Rahime Duman tarafından Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği çerçevesinde öğrenci işleri işleyişi hakkında öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Akademik-İdari Personel ve Öğrenci İşleri tanıtımı sonrasında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Özdemir Akbal’ın konuşması ve soru-cevap bölümü ile oryantasyon programı son buldu.

Bu içerik 20.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.