KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılında eğitim hayatına yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu, bu yıl okula yeni başlayan öğrencileri için bir uyum toplantısı düzenledi.

Keşan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Ürküş Eren’in programlarla ilgili sunumuyla başlayan oryantasyon toplantısında, Okul Müdürü Doç. Dr. Süleyman KÖK bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında, öğrencilere hitap eden Kök, onlara eğitim hayatları boyunca yararlı olacak konularda açıklamalarda bulunarak, başarı dileğinde bulundu. Akademik ve idari personelin tanıtıldığı toplantıda, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özcan Çetinkaya gerçekleştirdiği sunumla okul ve yönetmelikler dahilinde işleyiş hakkında bilgiler verdi.

Bu içerik 31.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 247 kez okundu.