KEŞAN ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI’NDA TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE BÜYÜK İLGİ

Trakya Üniversitesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Keşan Üniversite Tanıtım Fuarı"na katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Trakya Üniversitesi standında Tıp Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Albena Gayef, Mühendislik Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Gül, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar ve Deniz Önder Livada, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından Şef Ömer Sakızcıoğlu ile Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serhat Hüseyin, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Enver Erdinç Dinçsoy, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Kılıç, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda ve okul temsilcileri öğrenci ve velilerin merak ettikleri soruları cevapladı.

Trakya Üniversitesi ile birlikte toplamda 16 üniversitenin stant açtığı fuarda yaklaşık 2000 öğrenci hayalini kurdukları üniversiteler hakkında bilgi aldı.

Üniversite adayı öğrencilerin, rehber öğretmen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, Trakya Üniversitesi standını ziyaret eden üniversite adaylarına akademik birimler, öğrencilere sunulan sosyal imkânlar, yurt içi ve yurt dışı öğrenci hareketliliği ile kampüs yaşamı ve öğrenci kulüpleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Fuarın sonunda Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Üniversitemize verilen plaketi Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu adına Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar aldı.

Bu içerik 04.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 314 kez okundu.