KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenledi.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından üniversite tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende, mezun öğrenciler adına söz alan yüksekokul birincisi Ayberk Kızıltepe ailesine ve hocalarına teşekkür etti.
Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi, gerçek hayatın mezun olduktan sonra başladığını belirterek “Yükseköğretimde ciddi bir süreci başarıyla tamamladınız. Meslek hayatınıza hazırlandınız ve şimdi eğitim sürecinizde edinmiş olduğunuz becerilerinize iş yaşamında tecrübe katma zamanı.” ifadelerini kullandı. Mezun öğrencilerin anne ve babalarına hitap eden Atakişi, “Sizler evlatlarınıza temel değerleri verdiniz. Biz öğretimi kattık üzerine. Bundan sonra eğitim ve öğretim hiç bitmeyecek. Öğrencilerimiz çalışacak. Güncel gelişmeleri takip edecek, teknolojiyi takip edecek. Mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışacak. Böylece ülkemiz geleceğine katkı sağlayacaklar.” dedi.
Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer mezun öğrencilere zorlu bir yarıştan başarıyla çıktıklarını söyleyerek “Trakya Üniversitesinde üniversitenin sizden isteklerini yerine getirerek mezun olmaya hak kazandınız. Hayatınızın önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Meslek hayatınızda elde edeceğiniz başarılar sizin ve aileniz kadar Trakya Üniversitesi içinde büyük önem taşımaktadır.” diyerek gelecek hayatlarında başarılı olmalarını temenni etti
Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan ve mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, ülkesine, çevresine ve insanlığa fayda sağlayan bireyler olmasının kendileri için en büyük gurur ve mutluluk kaynağı olacağını vurguladı.
Tören, mezun öğrencilere plaket ve mezuniyet belgelerinin verilmesiyle birlikte meslek andının okunması ve kep atma seremonisi ile son buldu.
Bu içerik 12.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 221 kez okundu.