KUZEY MAKEDONYA MECLİS BAŞKAN VEKİLİ HÜSNÜ İSMAİLİ’DEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Trakya Üniversitesi ve Kuzey Makedonya arasındaki mevcut iş birliklerinin daha da geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Trakya Üniversitesinin Kuzey Makedonya ile güçlü ilişkilerinin bulunduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Kuzey Makedonya’daki birçok üniversite ile iş birliklerimiz ve ikili anlaşmalarımız var. Trakya Üniversitesi Teknopark’ın benzer modellemesinin Kuzey Makedonya’ya kazandırılması konusunda da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu anlamda Kuzey Makedonya ile oldukça yakın ilişkilerimiz oldu ve bu ilişkilerin artarak devam edeceğini temenni ediyorum.” diyerek nazik ziyaretlerinden dolayı Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili’ye teşekkür etti.

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili, Trakya Üniversitesinin bölgenin önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, hem Kuzey Makedonya hem de Türk halkına fayda sağlayacak yeni proje ve iş birliklerini gerçekleştireceklerine ve iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceklerine inandığını ifade etti. Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili, iki oğlunun da Trakya Üniversitesinde eğitim aldığı, birinin Tıp Fakültesinden, diğerinin ise Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olduğunu söyleyerek, Trakya Üniversitesinin oğullarına vermiş olduğu kaliteli eğitiminden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Hüsnü İsmaili’nin Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olan oğlu Kadir İsmaili’ye mezuniyet diplomasını verdi.

Bu içerik 20.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 231 kez okundu.