ODYOLOJİ BÖLÜMÜMÜZ MEDİPOL ÜNİVERSİTESİNDE SEMPOZYUMA KATILDI

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Erdoğan Bulut ve Arş. Gör. Dr. Samet Kılıç ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Oğulcan Gündoğdu, Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümünün daveti üzerine Tinnitus Sempozyumu’na katıldılar. Medipol Üniversitesi Odyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bülent Şerbetçioğlu ve öğretim üyesi Dr. Oğuz Yılmaz’ın moderatörlüğünü yaptığı sempozyumda, Doç. Dr. Erdoğan Bulut “Hücresel Düzeyde Tinnitus”, Arş. Gör. Dr. Samet Kılıç “Tinnitus Haritalama” ve Öğr. Gör. Oğulcan Gündoğdu “Tinnitusta Subjektif Değerlendirmeler” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler.

Medipol Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve işitme cihazı firmaları ile üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde geniş bir katılımla gerçekleşen sempozyumda, Odyoloji Bölümü öğretim elemanlarımız yoğun ilgi gördü ve ikinci sempozyumun 2024 yılı Mart ayında “Dünya İşitme Günü”nde Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde yapılması planlandı.

Bu içerik 05.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 291 kez okundu.