PROF. DR. NEZİH BESİM MÜFTÜGİL ARDA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu tarafından Cumhuriyetin 100.yılı çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Do&Co İkram Hizmetleri A.Ş. Hijyen ve Kalite Güvence Direktörü Prof. Dr. Nezih Besim Müftügil öğrenciler ile buluştu.

Üniversite-Sanayi iş birliklerinin güçlendirilmesinin hedeflendiği programda, Arda Meslek Yüksekokulu programlarının staj ve istihdam imkânları, sürdürülebilirlik, tarım ve artan nüfus ile birlikte gıdanın geleceği değerlendirildi. Gıda tüketiminin artması ile sera gazı salınımı, küresel ısınma gibi çevresel sorunların artışı ve yaşamımıza etkilerinin konuşulduğu programda, tüketimin yanı sıra büyük bir sorun haline gelen ''gıda israfı''na da dikkat çekildi ve konu hakkında alınabilecek önlemler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Nezih Besim Müftügil, yaptığı konuşmanın ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Program, fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu içerik 20.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 398 kez okundu.