REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, ANADOLU AJANSI’NIN “YILIN FOTOĞRAFLARI” OYLAMASINA KATILDI

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Anadolu Ajansının (AA) her yıl düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için fotoğraf seçti.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında 2023 yılı boyunca çektiği Deprem: Umut, Gazze: Kanıt, Haber, Spor ve Çevre-Yaşam kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran’dan fotoğraflar ve oylama hakkında bilgi alan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Deprem: Umut, Gazze: Kanıt, Haber, Spor ve Çevre-Yaşam kategorilerinde beğendiği fotoğraflara oy verdi.

Deprem: Umut kategorisinde Aydın Arik’in “Ha Gayret” başlıklı fotoğrafını seçen Rektör Tabakoğlu, Gazze: Kanıt kategorisinde Mustafa Hassona’nın “Tarifsiz” adlı fotoğrafını “Gerçekten bu acının tarifi yok” yorumuyla oyladı.

Haber kategorisinde Emin Sansar’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün makam arabasının Türkiye’nin yerli otomobili TOGG ile birlikte “Kurtuluş Rotası”nı kat ettiği “Zaman Yolcuğu” adlı fotoğrafını oylayan Rektör Tabakoğlu, Çevre-Yaşam kategorisinde Sayim Harmancı’nın “Dağlar Arasında” adlı fotoğrafını seçti.

Rektör Tabakoğlu, Spor kategorisinde ise Özgün Tiran’ın Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerini yansıtan "Er Meydanında" adlı fotoğrafına oy verdi.

Bu içerik 18.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 358 kez okundu.