REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN ANLAMLI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nün kadın çalışanlarına karanfil dağıtarak kutladı.

Trakya Üniversitesindeki tüm kadın personeli temsilen Rektörlük bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanlarla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak kendilerine kırmızı karanfil takdim etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Yükseloğlu ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Alperen Karapınar ile birlikte Rektörlük binasındaki farklı birimleri ziyaret eden Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, emekleri ve hizmetleri ile Trakya Üniversitesine değer katan tüm kadınlara teşekkür etti.

Bu içerik 08.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 666 kez okundu.