TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ “TRAKYA KARİYER FUARI” İÇİN TOPLANDI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde 27-28 Aralık 2023 tarihlerinde, Trakya Üniversitesi ev sahipliği ve Trakya Üniversiteler Birliği ortaklığında, Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “Trakya Kariyer Fuarı” öncesi, Trakya Üniversiteler Birliği tarafından (TÜB) bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aras, Trakya Üniversitesinden Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kenan Terzioğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar ve Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Teknolojisi Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Barış Kocabıyık katıldı.

Toplantıda, pek çok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasına imkân sağlayan ve özel sektörden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çok sayıda kurumu, bölge halkı, öğrenci ve mezunlar ile aynı platformda buluşturacak olan “Trakya Kariyer Fuarı” ile ilgili hem güncel bilgiler paylaşıldı hem de görüş alışverişinde bulunuldu.


Bu içerik 07.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 513 kez okundu.