TRAKYA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI “VURMA ÇALGILAR SINIF KONSERİ” İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Vurma Çalgılar Sanatçısı Arş. Gör. Gökay Bilgiç ve öğrencileri muhteşem bir konsere imza attı.

Devlet Konservatuvarı Sanat, Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde; piyanoda Dr. Öğr. Üyesi Akın Araboğlu, Arş. Gör. Gizem Dalkılıç ve Öğr. Gör. Gökçe Güven yer aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in de katıldığı konser, sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi.

Toshiro Mayuzumi, Ney Rosauro, Isaac Albeniz gibi bestecilerin eserlerinin seslendirildiği konserin son bölümünde lise öğrencileri Demir Polat, Suat Deniz Kuntel ve lisans öğrencileri Metin Ali, Hüseyin Cenker Bilen’in birlikte seslendirdikleri Anthony J. Cirone’nin “4/4 for Four” isimli oda müziği eseri dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Bu içerik 17.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 287 kez okundu.