TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN, PROF. DR. ASEN ZLATAROV ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, ikili ilişkileri geliştirmek amacıyla Bulgaristan’da bir dizi temasta bulundu. Heyet, bu temaslar kapsamında Bulgaristan’da bulunan Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesini ziyaret etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Kamil Kolabaş’tan oluşan Trakya Üniversitesi heyetine Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan eşlik etti. Ziyarette Burgaz Başkonsolosu Tolga Orkun ve Hassan Azis de yer aldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi heyeti ile bir araya gelerek, iki üniversitesi arasındaki iş birliklerinin genişletilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi ile eskiye dayanan ilişkileri olduğunun altını çizerek “Prof. Dr. Asen Zlatarov Üniversitesi ile birçok önemli çalışma gerçekleştirdik. Özellikle iki üniversitenin ortaklığında gerçekleştirilen 3.3 milyonluk proje bunun en büyük göstergesidir. Bundan sonraki süreçte eğitim başta olmak üzere kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde de önemli iş birliklerine imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.


Bu içerik 05.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 162 kez okundu.