TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İpsala Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni İpsala Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi.
İpsala Meslek Yüksekokulu,  düzenlenen mezuniyet töreni ile öğrencilerini yeni hayatlarına uğurladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan okul birincisi Ayşenur Solmaz verdikleri emeklerden dolayı hocalarına teşekkür ederek, mezun arkadaşlarına meslek hayatlarında başarı diledi.
İpsala Yükseokul Müdürü Dr. Ögr.Üyesi Hayati Arda “Kıymetli velilerimiz öğretimleri süresince evlatlarımız bizimde evlatlarımız ve emanetimiz oldular. Öğrencilerimiz, daima örnek tutum ve davranışlar içerisinde oldular. Bu nedenle evlatlarınızla gurur duyabilirsiniz. Bugün aramıza katılamayan velilerimize ve yakınlarına da sevgi, saygı ve selamlarımı gönderiyorum. Değerli mezunlarınız Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, insan haklarına saygılı bireyler olarak ülkemizin aydınlık yarınlarını sizlerin yaratacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile sizleri sevgiyle uğurluyor, sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum.” dedi.
Mezuniyet törenine bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise mezun öğrencilere kendilerini her zaman geliştirmekten vazgeçmemeleri gerektiğini ve dürüstlükten, güzel ahlaktan asla ödün vermemelerini gerektiğini söyledi. Meslek hayatlarında başarılı olmalarını temenni etti.
Tören, dereceye giren ve mezun olan öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesinin ardından meslek andının okunması ve kep atma töreniyle sona erdi.
Bu içerik 12.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 140 kez okundu.