TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ GAZZE’YE DESTEK VERMEK İÇİN DAYANIŞMA ÇADIRI KURDULAR

Trakya Üniversitesinde okuyan öğrenciler Gazze'deki saldırıları protesto için çadır kurdu.

Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara Trakya Üniversitesi öğrencilerinden de destek geldi. Balkan Yerleşkesinde kurulan çadırlarla küresel çaptaki gösterilere destek veren öğrenci kulüpleri, Gazze'de yaşanan insanlık dramının son bulması için uluslararası topluma çağrıda bulundu.

Eyleme, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da destek verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Tabakoğlu, Gazze’de ve Doğu Türkistan’da yaşananlara karşı kayıtsız kalmadıklarını belirterek, direnişe destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Bu içerik 14.05.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 234 kez okundu.