TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NDAN, İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. OSMAN BÜLENT ZÜLFİKAR'A ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, iki üniversite arasında bilim, eğitim öğretim ve kültür sanat alanlarında yapılacak iş birliği ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Zülfikar'a teşekkür ederken, Rektör Zülfikar ise nazik ziyaretinden ötürü Rektör Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Bu içerik 10.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 289 kez okundu.