TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren topluluklar bir araya gelerek topluluklarını ve faaliyetlerini anlatma imkânı buldu.

Balkan Yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yunus Sezer, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, dekanlar, müdürler, çalışanlar ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci topluluk buluşmalarının Trakya Üniversitesinde bir festival havası estirdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Yeni eğitim öğretim yılımızın başlaması hem bizleri hem öğrencilerimizi çok mutlu etti. Bünyesinde toplam 137 kulübün 8 bin üyesiyle faaliyet gösteren öğrenci toplulukları bir araya gelerek festival havasında bir buluşma gerçekleştirdi. Onlar bizi, biz onları çok özlemiştik. Onların yüzlerinde bu mutluluğu ve gülümsenmeyi görmek çok güzel. Topluluk buluşmaları aynı zamanda öğrencilerin birbirileri ile tanışmaları ve kaynaşmalarına da olanak sağlamaktadır. Böylece multidisipliner faaliyetlerin ve ufuk açıcı etkinliklerin ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktadır. Her öğrencimizin burada hayalleri, hobileri ve meraklarına dair bir topluluk bulacağına inanıyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlikte tüm stantları gezen Vali Yunus Sezer ve Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilerle tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bu içerik 25.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 769 kez okundu.