TÜRKİYE MAARİF VAKFI SOSYAL KÜLTÜREL FAALİYET VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANI HAMZA ÖZDEMİR'DEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyet ve Rehberlik Daire Başkanı Hamza Özdemir, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ikili iş birliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyet ve Rehberlik Daire Başkanı Hamza Özdemir’in nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi yüzünü Balkanlara çeviren ve Balkanlara dokunan bir üniversite. Bu anlamda Maarif Vakfı ile bu zaman kadar Balkanlarda önemli projeler hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de bu iş birliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Soydaşlarımızın ve Balkanlardaki vatandaşların Maarif Vakfı okullarından aldıkları güçlü eğitimi, yükseköğretim düzeyinde Trakya Üniversitesi çatısı altında sürdürmeleri bizler için kıymetli. Bu anlamda da Trakya Üniversitesi olarak destek vermeye hazırız.” dedi.

Türkiye Maarif Vakfı Sosyal Kültürel Faaliyet ve Rehberlik Daire Başkanı Hamza Özdemir, Trakya Üniversitesinin köklü geçmişi ve güçlü akademik yapısıyla Balkanlardaki etkisinin oldukça değerli olduğunu, bu anlamda Trakya Üniversitesi ile iş birliğini önemsediklerini ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Bu içerik 14.02.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 277 kez okundu.