ULUSLARARASI BALKAN TARIM KONGRESİ 2024 (IBAC)

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından koordine edilen Uluslararası Balkan Tarım Kongresi (IBAC), 16-19 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde Çanakkale'de düzenlenecektir. Kongre, tarım, gıda, su kaynaklarına yönelik yenilikçi yaklaşımlar üzerine güncel araştırmaları paylaşmak ve bu alanlardaki uluslararası araştırmacılarla tanışmak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Kongreye çevrimiçi veya yerinde katılım mümkündür.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında sizleri bu anlamlı etkinliğe, IBAC-2024’e katılmaya davet ediyoruz.

Uluslararası Balkan Tarım Kongresi (IBAC) ile uzmanlar arasında bilgi alışverişinin sağlanması, sektörde yer alan kişi ve kuruluşlara mevcut bilgilerin aktarılması, tarımsal ürünlerin sorunlarını çözecek politikaların belirlenmesi ve belirlenen hedefler doğrultusunda yeni ulusal ve uluslararası araştırma programlarının oluşturulması, bu sonuçların farklı sektörlerde kullanılarak ekonomiye doğrudan katkı sağlanması gibi somut çıktıların elde edilmesi hedeflenmektedir.

Katılım ve detaylı bilgi için üniversitemizin resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://ibac.net.tr/

Bu içerik 10.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 188 kez okundu.