ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. LÜTFİ SUNAR’DAN ZİYARET

Kuzey Makedonya Üsküp’te yer alan ve Kuzey Makedonya’nın en önemli üniversitelerinden biri olan Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lütfi Sunar, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Lütfi Sunar’ı Trakya Üniversitesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi ile Balkan Üniversiteleri arasındaki güçlü iş birliklerine vurgu yaparak “Üniversitemiz ile Balkan Üniversitelerini birbirine daha da yakınlaştıracak adımlar atma konusunda kararlıyız. Bu çerçevede, Uluslararası Balkan Üniversitesi ile ikili iş birlikleri yapmak ve var olan iş birliklerini geliştirmek bizim için büyük önem taşıyor.” dedi. Tabakoğlu, eğitim ve bilimsel alanlarda yapılacak işbirliklerinin yanı sıra birçok alanda iş birlikleri yapmaya hazır olduklarını söyledi. Rektör Tabakoğlu ayrıca, Uluslararası Balkan Üniversitesinin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini de vurgulayarak, Rektör Sunar’a başarılarının devamını diledi.
Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lütfi Sunar ise iki kurum arasındaki ortak çalışmaların gelişmesi ve derinleşmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getirerek, Trakya Üniversitesinin Balkanlar’da gerçekleştirdiği çalışmaların büyük önem taşıdığını ve bu çalışmaların bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bu içerik 01.07.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 336 kez okundu.