EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN MADALYALARI

Son 4 yıl boyunca İstanbul Gastronomi Festivali, Antalya'da Altın Kep, 2 yıl  boyunca Fransa'nın Sens şehri, Hırvatistan Brac'ta düzenlenen etkinliklere katılarak pek çok ödül alan Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri, 5-10 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 11. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline katılarak 7 ayrı kategoride yarıştı.

 

Festivale Turizm ve Otel İşletmeciliği programı Öğr.Gör. Ulviye GÜR yönetiminde bireysel kategoride Furkan Fırat BAYAN, Hasan Koray YILDIZ, Armağan Türkalp ÖZEL, Fikret Doğan KÖSE katılırken, Güray YILDIZ, Mazlum BIÇAK, Sümbül İdil AKSOY ekip olarak katıldı.

Üniversite düzeyi okullar için "Öğrenci Ahçı Balık" yarışmasında Furkan Fırat BAYAN gümüş madalya, Hasan Koray YILDIZ bronz madalya, "Modern Türk Mutfağı Ekip" yarışmasında Güray YILDIZ, Mazlum BIÇAK ile ekibe alınan Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Öğrencisi Sümbül İdil AKSOY bronz madalya almışlardır. Üniversite düzeyi okullar için "Öğrenci Ahçı Makarna" yarışmasında Hasan Koray YILDIZ bronz madalya alırken, "Ahçı Ana Temel" yarışması dalında Furkan Fırat BAYAN, Armağan Türkalp ÖZEL ve 2013 yılında Türkiye Genç, Ahçılar Milli Takımına çağrılan Fikret Doğan KÖSE, bronz madalya aldılar.

Bu içerik 05.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2267 kez okundu.